Folyóiratcikk

Tudatos táplálkozás, avagy mit is tudunk a halról?

Megjelent:
August 21, 2020
Szerző
Megtekintés
Kulcsszavak
Licenc

Copyright (c) 2015 Szolnoki Főiskola

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

How To Cite
Kiválasztott formátum: APA
Rusznák, D. (2020). Tudatos táplálkozás, avagy mit is tudunk a halról?. Economica, 8(1), 50-53. https://doi.org/10.47282/ECONOMICA/2015/8/1/4550
Absztrakt

Az év végétől hatályos 1169/2011/EU Európai Uniós rendelet új kérdéseket vet fel a fogyasztók élelmiszerekkel kapcsolatos tájékoztatásával kapcsolatban. A vonatkozó előírások számos tekintetben szigorodnak és a korábbinál részletesebb tájékoztatást írnak elő. A nem feldolgozott élelmiszerek azonban továbbra is mentesülnek a tápértékjelölés alól, így például a halakban a takarmányozás során felhalmozódott különböző segédanyagokról már nem értesülhet a
fogyasztó.