No. 64 (2015)
Articles

Tendencies of various brewery operation parameters

Published March 5, 2015
Edina Szabó
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen
Péter Sipos
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen
pdf

APA

Szabó, E., & Sipos, P. (2015). Tendencies of various brewery operation parameters. Acta Agraria Debreceniensis, (64), 69-74. https://doi.org/10.34101/actaagrar/64/1865

Beer is a very popular beverage which is the result of complex processes. Its quality and parameters are the outcomes of transformation of components from raw material. We tried to find out during our research how the parameters – the total polyphenol content, the colour and the total sugar content – of our self-brewed beers change during the brewing.

Downloads

Download data is not yet available.