No. 69 (2016)
Articles

Changing of antioxidant and sugar contents of self brewed beers during the brewing steps

Published March 23, 2016
Edina Tóth-Szabó
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Élelmiszertechnológiai Intézet, Debrecen
Lilla Bora
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Élelmiszertechnológiai Intézet, Debrecen
Péter Sipos
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Élelmiszertechnológiai Intézet, Debrecen
pdf

APA

Tóth-Szabó, E., Bora, L., & Sipos, P. (2016). Changing of antioxidant and sugar contents of self brewed beers during the brewing steps. Acta Agraria Debreceniensis, (69), 161-166. https://doi.org/10.34101/actaagrar/69/1806

Beer is a valuable beverage, its composition is influenced by raw materials and technology. We tried to determine how the technological steps influence the antioxidant content, the colur value, and the carbohydrate content, and how fruit syrups influence the antioxidant content and the colour value.

Downloads

Download data is not yet available.