dEjournals Nyitóoldal
Regisztráció
Bejelentkezés
Magyar
English
Open main menu
Táplálkozásmarketing
Kezdőlap
Információk
Információk a folyóiratról
Szerkesztőbizottság
Célok és területek
Etika és szabályok
Nyílt hozzáférés nyilatkozat
Creative Commons Nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Beküldések
Szerzőknek
Olvasóknak
Könyvtárosoknak
Keresés
Regisztráció
Bejelentkezés
Magyar
English
Kezdőlap
Információk
Információk a folyóiratról
Szerkesztőbizottság
Célok és területek
Etika és szabályok
Nyílt hozzáférés nyilatkozat
Creative Commons Nyilatkozat
Adatvédelmi nyilatkozat
Kapcsolat
Aktuális
Archívum
Beküldések
Szerzőknek
Olvasóknak
Könyvtárosoknak
Keresés
Főoldal
Keresés
Keresés
Cikkek keresése
Szerző által
Publikált ez után
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Publikált ez előtt
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Keresés
Keresési eredmények
1 - 1 a 1 tételből
A piacra jutás lehetőségei a funkcionális élelmiszerek területén
55-56
Herdon István
Nábrádi András
Megtekintések száma:
79
-
1 - 1 a 1 tételből