Évf. 2 szám 1 (2015): Táplálkozásmarketing
Articles
Meggymag kivonat – egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?
Megjelent
július 9, 2015
Megtekintés
Kulcsszavak
Hogyan kell idézni
Selected stlye: APA
Papp-Bata, Ágnes, Csiki, Z., Tósaki, Árpád, & Szakály, Z. (2015). Meggymag kivonat – egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?. Táplálkozásmarketing, 2(1), 31–34. https://doi.org/10.20494/TM/2/1/3
Licenc

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.
Absztrakt
Összességében Magyarország a komparatív mezőgazdasági és élelmiszeripari előnyei révén hatékony szerepet tölthetne be a funkcionális élelmiszerek kifejlesztésében, termelésében, hazai és külföldi forgalmazásában. A valódi piacképes fejlesztések, így a meggymag kivonat új generációs hungarikumként való bevezetése hazánk számára követő helyett, piacot alakító pozíciót biztosíthatna.