Copyright

A honlapnak és tartalmának minden szerzői jogi, adatbázis- és egyéb szellemi tulajdonjogának tulajdonosa (hacsak másként nem jelezzük) a Debreceni Egyetem. Minden jog fenntartva. Ez korlátozás nélkül magában foglalja a szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogokat az ezen az oldalon található elrendezésben és szövegben.

Minden cikk szerzői jogát a szerző a folyóiratban való közzététel után teljes egészében a KITAIBELIA folyóiratra ruházza át. A szerzői jog átruházása magában foglalja a cikk reprodukálásának és terjesztésének jogát bármilyen formában (nyomtatás, elektronikus média vagy bármilyen más formában). A KITAIBELIA cikkei nyílt hozzáférésű cikkek, amelyek a Creative Commons CC BY licenc alatt jelentek meg (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). Ez a licenc megengedi a terjesztést és sokszorosítást, ha a műre megfelelően hivatkoznak.

A felhasználóknak joguk van elolvasni, letölteni, másolni, terjeszteni, kinyomtatni, keresni vagy linkelni a webhelyen megjelenő anyagokat. A felhasználók semmilyen módon nem módosíthatják vagy adaptálhatják a jelen szerzői jogokkal védett Tartalmakat. A szerzői jogi közleményeket nem szabad módosítani vagy eltávolítani a jelen licenc feltételei alapján megszerzett tartalmakból.

A KITAIBELIA nem vállal garanciát a webhelyen megjelenített anyagok pontosságáról. Az emberi és technikai hibák lehetősége, valamint egyéb tényezők miatt a KITAIBELIA semmilyen körülmények között nem felel semmilyen hibáért vagy mulasztásért.