Menedzsmenttudományok

A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata

Megjelent:
2019-09-09
Szerzők
Megtekintés
Licenc

Copyright (c) 2019 by the authors

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Hogyan hivatkozzuk
Kiválasztott formátum: APA
Szakály, M., & Soós, M. (2019). A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata. International Journal of Engineering and Management Sciences, 4(3), 232-241. https://doi.org/10.21791/IJEMS.2019.3.22.
Absztrakt

A fejlett társadalmakban realizálható civilizációs betegségek terjedése mára elérte a kevésbé fejlett társadalmakat is, a mögöttes okok között pedig első helyek között szerepel a nem megfelelő élelmiszer fogyasztás. E tanulmány a növényi alapú táplálkozással és annak jellemzőivel foglalkozik. A szerzők célkitűzése az volt, hogy a megismerjék a lakosság növényi alapú étrenddel kapcsolatos véleményeit.

Adatbázis logók