Cikkek

Meggymag kivonat – egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?

Megjelent:
July 9, 2015
Szerzők
Megtekintés
Kulcsszavak
Licenc
Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NoDerivatives 4.0 International License.

How To Cite
Kiválasztott formátum: APA
Papp-Bata, Ágnes, Csiki, Z., Tósaki, Árpád, & Szakály, Z. (2015). Meggymag kivonat – egy új termék a funkcionális élelmiszerek piacán?. Táplálkozásmarketing, 2(1), 31-34. https://doi.org/10.20494/TM/2/1/3
Absztrakt

Összességében Magyarország a komparatív mezőgazdasági és élelmiszeripari előnyei révén hatékony szerepet tölthetne be a funkcionális élelmiszerek kifejlesztésében, termelésében, hazai és külföldi forgalmazásában. A valódi piacképes fejlesztések, így a meggymag kivonat új generációs hungarikumként való bevezetése hazánk számára követő helyett, piacot alakító pozíciót biztosíthatna.