Fight for Customers - Correlations of Trade Organizations and Sales Promotionon the Hungarian FMCG Market - Földi, Kata; Pólya, Éva; Pénzes, Ibolya Rózsa (Táplálkozásmarketing, 2023)
Magyar cím: Harc a vevőkért - Kereskedelem szervezés és vásárlásösztönzés összefüggései a magyar FMCG piaconJEL Kód: M31