A személyes értékek hatása az egészségmagatartás változására és a tudatos élelmiszervásárlásra - Szakály, Zoltán; Szabó, Sára; Jasák, Helga; Szente, Viktória; Kiss, Marietta (Táplálkozásmarketing, 2014)
Kutatásunkban a személyes értékek, a pozitív egészségmagatartásra történő áttérés, valamint az egészségtudatos élelmiszervásárlói magatartás között kerestünk összefüggéseket.