Bevezetés - Udvardy, Antal (Debreceni Szemle, 2024)
Kedves Olvasó! 2023-ban több olyan érdekes könyv jelent meg, amely Debrecenről szól. A Debreceni Szemle eme kötetének hasábjain a legérdekesebbek, legeredetibbek közül mutatunk be néhányat.