A pandémia hatása a szolgáltatókra - Bittner, Beáta; Gavaldi, Ádám (Debreceni Szemle, 2021)
A 2020-as év olyan kihívásokat hozott az üzleti szereplőknek, amelyek nehezen voltak előreláthatóak, jósolhatóak és tervezhetőek. A korlátozások miatti bezárások, leállások, kényszerpihenők a világon szinte mindenhol jelen voltak, így hazánkban is.