A foglalkoztatotti létszám alakulása az Észak-alföldi régiómegyeszékhelyeinek ipari parkjaiban a Covid-19 pandémia időszaka alat - Kun, Gergő (Debreceni Szemle, 2021)
Manapság elkerülhetetlen téma a COVID-19 vírus okozta világjárvány különféle hatásainak vizsgálata, amelyek szinte kivétel nélkül életünk minden egyes területére, így a gazdasági szférára is jelentős hatással bírtak. A koronavírus járvány évek óta nem látott világgazdasági problémákat okozott, rövid idő alatt szinte teljesen megváltozott a korábbi paci környezet, mely többé-kevésbé a gazdasági élet minden szereplőjét érintette.