Employer branding a közösségimédiában - Szikszai-Németh, Kethrin; Nagy, Adrián Szilárd (Debreceni Szemle, 2021)
Az utóbbi években egyre jellemzőbb elvárás, hogy a vállalatoknak valahogy ki kell tűnniük a versenyből, meg kell előzni a versenytársakat, ha a valódi tehetsé-geket magukhoz kívánják csábítani, és nem utolsó sorban meg is akarják őket tartani. HR1 specialisták, menedzserek és kutatók mind-mind foglalkoznak a kérdéskörrel, hogy mi jelenthet a piacon versenyelőnyt és egyre inkább beigazo-lódni látszik, hogy a szervezeteknek el kell érniük, hogy úgynevezett „employer of choice”-nak (EOC), azaz a „legjobb-választható-munkahelynek” tűnjenek az emberek szemében.