A Szent Anna utca 24. számú Domokos-ház története - Harangi, Attila (Debreceni Szemle, 2026)
A Szent Anna u. 24. sz. alatti zártsorú polgárházat 1811-ben építtette Domokos Lőrinc (1761–1825) táblabíró, Domokos Lajos főbíró fia és Domokos Márton főbíró unokája. A Domokos-házban később Miklósy Ferenc polgármester, majd Áron Miksa sörnagykereskedő élt. 1927 óta a Svetits Intézet része.