Egy elfeledett építőmester – Szikszay Lajos - Nyul, Imre (Debreceni Szemle, 2026)
Szikszay Lajos több jeles középületet, lakóházat épített és tervezett Debrecenben, továbbá Szatmárnémetiben. Ebben az összeállításban előbb az életét és családját mutatjuk be, azt követően pedig sorra vesszük a nevével fémjelzett épületeket.