A sebészprofesszor és a püspök - Fazakas, Béla (Debreceni Szemle, 2026)
A szerző a Hajdú-Bihar Vármegyei Kormányhivatal egyik felülvéleményező főorvosa. A novella 2022-ben, a Petrusák János által kiadott „Kopogtatók 3 -Pegazus Könyvek" ANTOLÓGIÁBAN jelent meg.