Élő Debrecen - Rácz, Zoltán (Debreceni Szemle, 2025)
A IV. Örökségünk Debrecen konferencián a debreceni Egyetemi templomban 2025. szeptember 19-én elhangzott előadás a következő kérdésekre fogalmaz meg válaszokat: Mitől élő egy szerves város? Hogyan fejlesztette Debrecent Borsos József? Hogyan óvja ezt az örökséget az utókor?