Egy feledésbe merült debreceni építészmérnök – vári Szabó Tibor - Nyul, Imre (Debreceni Szemle, 2024)
Vári Szabó Tibort a debreceni építészek többsége is csak a nagyerdei fürdő egykori épületeivel azonosítja, illetve az utóbbi évek helytörténeti sétáinak köszönhetően még a családjának épített Weszprémi utcai házát ismerhették meg többen.