Egy elfeledett debreceni építőmester – Stegmüller Árpád - Nyul, Imre (Debreceni Szemle, 2024)
Hol tanult? A Csokonai Gimnáziumban (ma Szent József) vagy a Svetits Gimnáziumban? Megcsodálta Simonyi út 14. és 38. számú épületeket? És a színház mellett, a Sas utca sarki épületet, vagy botanikuskertben a régi csillagvizsgálót és az egyetem főépületét? Többek között ezekről is és más érdekességekről is olvashat a Stegmüller Árpádról szóló írásomban.