Nyul Imre: Csigekert és Köntöskert - Debrecen - Papp, József (Debreceni Szemle, 2024)
Papp József helytörténész írása Nyul Imre A debreceni Csigekert és Köntöskertről és Debrecen kertségeiről szóló könyvsorozatról.