Kollár Árpád, Lakner Lajos, Grela Alexandra és Kónya Ábel: Az én Debrecenem - Seprényi, Kinga (Debreceni Szemle, 2025)
Az én Debrecenem című nagyalakú, színes ismeretterjesztő könyv óvodások és kisiskolások számára. A kötet célja, hogy a fiatalabb generációk is megismerjék szűkebb hazájuk, Debrecen történelmét, jelképeit, értékeit.