Gaál Botond: Keresztyén értékek az európai kultúrában - Nagy, Gábor (Debreceni Szemle, 2021)
A beregi születésű Gaál Botond professzor újabb értékes könyvvel ajándékozta meg a magyar olvasóközönséget, amelyben a tudós teológus tanár üzenete található a „szabadság őrvárosából”.