Cseresznyevirág-sziromlevél (Pinczés István és Vitéz Ferenc szerk.) - Rácz, István (Debreceni Szemle, 2021)
Igazi könyvritkaságot vehetünk kezünkbe a Cseresznyevirág-sziromlevél című kötettel. Nemcsak azért,mert háromnyelvű (magyar, japán,angol) és nagyon szép kiállítású, hanem azért is, mert ikerkönyv: olvas-ható, lapozgatható „magyarosan”,azaz jobbról balra fordítva a lapokat, de „japánosan” is, vagyis a hátsó bo-rítónál kezdve, amely ilyen módon első borító is.