Tisza Kálmán: A Tisza-család krónikája - Czeglédi, László (Debreceni Szemle, 2021)
A Tisza család élete mindig nyílt titok volt, főként miután megjelentek a közéletben. Ettől kezdve nem csaka politikai pályafutásuk, hanem a családi életük is az érdeklődés középpontjába került.