Kozári Monika:Tisza Kálmán - Czeglédi, László (Debreceni Szemle, 2021)
A tartalom esetében nem is nagyon tudnék vitatkozni egy olyan kiváló kutatóval, mint Kozári Monika,hiszen sok-sok éve kutatja a témát. Éppen ezért legfeljebb magyarázatokba, gondolatokba, kiegészíté-sekbe fűzöm megjegyzéseimet monográfiájához.