Értékalapú marketing szemlélet a hazai kkv szektorban - Szikszai, Tamás Géza (Debreceni Szemle, 2021)
Vizsgálatunk fő kategóriája a KKV (kis- és középvállalkozás), melyen belül beszélhetünk kisvállalkozásról és mikrovállalkozásról.