Történeti emlékezet és rendszerváltások. Hatalmi politizálási alternatívák a 20. századi Magyarországon - Takács, Bálint (Debreceni Szemle, 2021)
A kötet a 2019. május 31-én Hajdúnánáson rendezett 7. Város és Vidék konferencia előadásait tartalmazza.