Konfuciusz intézetek a kelet-közép-európai régióban - Herczegh, Viktória Laura (Debreceni Szemle, 2021)
2019 őszén – Magyarországon ötödikként – a Debreceni Egyetemen is nyílt Konfuciusz Intézet. Egyrészt ennek apropójából, másrészt pedig a Kína és Európa, ezen belül is a keleti nagyhatalom és a kelet-közép-európai térség országai közti gazdasági és kereskedelmi együttműködés aktualitása miatt döntöttem úgy, hogy felderítem a Konfuciusz intézetek hálózatát az említett régióban.