Szent költészet és antikizálás - Restás, Attila (Studia Litteraria, 2026)
Posta Anna: Neolatin bibliai költészet a 16–17. századi Magyarországon, Debrecen, Debreceni Egyetemi Kiadó, 2022 (Csokonai Könyvtár, 61).