Hallgasd, mondd, játszd, rajzold, énekeld…! - G. Gődény , Andrea (Studia Litteraria, 2019)
A gyermeknek mese kell: A mese szerepe az óvodai és az iskolai nevelésben, szerk. Bujdosóné Papp Andrea, Bp., Hagyományok Háza, 2017.