Névmutató - Fazakas, Gergely Tamás; Száraz, Orsolya (Studia Litteraria, 2025)
Készítette: Fazakas Gergely Tamás és Száraz Orsolya A kötet minden személynevét tartalmazza, kivéve a könyvkiadók neveit a bibliográfiai tételekben, valamint a mitológiai és a bibliai neveket.