Robosztus objektumfelismerés mobil robotokhoz, Kinect szenzor segítségével - Szabó, András Gergő; Szemes, Péter Tamás; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
Geometriai jellemzőkkel megadott objektumdefiníció alapú objektum felismerő rendszer LabVIEWban kódolva, ahol a felvételeket Kintect szenzorral oldottuk meg.