MFGP audió szoftver 2.0 - Zabos, Péter Roland; Erdei, Timotei István (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
Mára már teljesen elengedhetetlenné vált bármely számítógépes szoftver használata LP-k, (long play) de egyetlen zeneszám elkészítésekor is. Az is fontos része lehet az alkotói munkának, hogy szoftverekkel már az effekt pedálok is helyettesíthetők. Az MFGP (Mostly for Guitar Players) alkalmazás a számítógép által nyújtott ezen előnyök ötvözésére készült. Egyaránt használható zeneszerkesztőként, zene lejátszóként továbbá különböző effekteket és hangolót is nyújt a feltörekvő gitárosoknak, akik saját maguk szeretnék hangzásukat kialakítani és felvételeiket kedvükre szerkeszteni. A ritmusérzék fejlesztése egy zenész életében rendkívül fontos, ezért a szoftver dobgép funkciót is tartalmaz, mely remek alapütemet szolgáltathat egy új zenei szerzeményhez. Emellett a modellezett looper pedál is egy jól bevált gyakorlási lehetőséget nyújt, vagy többsávos kíséret létrehozására is alkalmas lehet. Ez a dokumentáció az audio programozás által nyújtott azon eszközöket és módszereket fogja részletesebben taglalni, melyek a szoftver elkészítését lehetővé tették.