GPS adatok mérése és feldolgozása NI, LabVIEW szoftverrel - Balogh, Ildikó Julianna; Sarvajcz, Kornél; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
Ezen fejlesztés keretein belül egy GPS adatok mérésére, feldolgozására képes program készült el LabVIEWban, amely képes a feldolgozás után az adatokat olyan formátumú fájlba kimenteni, amely alkalmas térkép megjelenítő szolgáltatások általi betöltésre, mint például a Google Map vagy Google Earth.