Épületekben használandó mérőműszer megvalósítása Arduino mikrokontrollerrel - Agonás, Ágnes Fruzsina; Sarvajcz-Bánóczy, Emese; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
Ezen kutatás keretein belül egy épületekben használandó mérőműszer készült el, mely alapját Arduino Mega ADK mikrokontroller adja. Az elkészült műszer épületek különböző paramétereinek mérésére alkalmas, melyek számítógépes adatbázisban kerülnek eltárolásra, ahol különféle Python nyelven megírt programokkal feldolgozhatóak épületenergetikai számítások megkönnyítése végett.