NI MYDAQ eszközzel támogatott ipari szenzor vizsgáló állomás modellezése - Ács, Viktória; Tóth, János; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2017)
Munkám célja az volt, hogy tervezzek és valósítsak meg egy olyan mozgatással egybekötött programozott rendszert, amely a hozzá csatlakoztatott érzékelő bizonyos paramétereit és az adott érzékelt tárgyra adott reakcióját megfelelő mintavételezéssel feldolgozza, rögzíti, majd pedig kiértékelésre megfelelő formában meg is jeleníti.