Internet – alapú, alacsonyköltségvetésű mobilrobot építése oktatási célokra - Domonkos , Márk; Fekete, Róbert Tamás (Recent Innovations in Mechatronics, 2019)
A dolgozat címében is megjelenő témát járjuk körül. A projekt, ahogy a cím is említi, egy költséghatékony, internet – alapú mobilrobot tervezése és elkészítése, mellyel könnyen valósíthatók meg a különböző mobil robotikai feladatok. Ezt tettük elsősorban oktatási célokra és későbbi továbbfejlesztés esetén akár etorobotikai kutatások elősegítésére. A tervezés során fontos volt a lehető legnagyobb mértékű univerzalitás, egyszerűség és az alacsony anyagi keret. Jelen dolgozat ezen projekt koncepciójának vázlata.