Gépjárművédelmi megoldások a modern lopási módszerek ellen - Szayer, Géza; Kovács, Bence (Recent Innovations in Mechatronics, 2019)
A cikk bemutatja a modern gépjármű lopási eszközöket és módszereket, illetve a Gorilla gépjárművédelmi rendszer fejlesztésből műszaki részleteket, mely a jelenleg alkalmazott módszerek ellen hatásos védelmet jelent. A cikk taglalja a gépjárművekbe utólagosan integrált eszközök rádiós megoldásainak műszaki és biztonságtechnikai nehézségeit is.