FANUC M-1iA 0.5A válogató robot karbantartása, üzembe helyezése és iRVision alapú képfelismerés megvalósítása - Korsoveczki, Gyula; Erdei, Timotei István; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
A feladatmegvalósítás során a Debreceni Egyetem Műszaki Karán található FANUC M-1iA 0.5A típusú, delta-tripod kialakítású válogató robot karbantartása és üzembe helyezése valósult meg, továbbá a robothoz egy iRVision rendszer alapú képfelismerő eljárás készült. Ennek eredményeként az eljáráshoz társított program futtatásával a robot képessé vált képfelismerésen alapuló munkavégzésre.