Omnidirekcionális robot megvalósítása, dinamikai és mozgásszabályozási tulajdonságainak mérése - Nagy, Dániel; Szemes, Péter Tamás; Husi, Géza (Recent Innovations in Mechatronics, 2018)
Ez a kutatás a National Instruments által forgalmazott omnidirekcionális platformok teljestő képességét foglalja össze.