A bűnügyi nyomozás múltja, jelene, jövője – monográfia a kriminalisztika tendenciáiról - Bíró, Gyula (Pro Futuro, 2015)
Könyvismertető Fenyvesi Csaba: A kriminalisztika tendenciái. A bűnügyi nyomozás múltja, jelene, jövője (Dialóg Campus, Budapest–Pécs, 2014.) című munkájáról.