A magyar jogrendszerről és a magyar vállalkozói jogról – egy angol nyelvű kötet fényében - Szalma, József (Pro Futuro, 2016)
Könyvismertető:Sándor, István (ed.): Business Law in Hungary. Patrocínium kiadó, Budapest, 2016.