Fenntarthatóság – jog és közösségi döntések - Czina, Veronika (Pro Futuro, 2016)
Recenzió Bándi Gyula–Szabó Marcel–Szalai Ákos: Sustainability: Law and Public Choice. (Europa Law Publishing, Groningen, 2014.) című könyvéről.