Fenntartható fejlődés az Európai Unióban: Ismertetés Horváth Zsuzsanna könyvéről - Fodor, László (Pro Futuro, 2020)
Könyvismertető Horváth Zsuzsanna: Fenntartható fejlődés: Fenntartható termelés és fogyasztás az Európai Unióban. Dóm–Dialóg Campus, Budapest–Pécs, 2016. című könyvéről.