A jog szociálpszichológiája - A hiányzó láncszem - Gábri, Angéla (Pro Futuro, 2020)
Könyvismertető Hunyady György–Berkics Mihály (szerk.): A jog szociálpszichológiája – A hiányzó láncszem. ELTE Eötvös Kiadó, Budapest, 2015. című munkáról.