Szilágyi János Ede: Vízszemléletű kormányzás – vízpolitika – vízjog - Bujdos, Ágnes (Pro Futuro, 2020)
Könyvismertető Szilágyi János Ede Vízszemléletű kormányzás - vízpolitika - vízjog című könyvéről.