A nemzetközi környezetvédelmi jog jövője - Pánovics, Attila (Pro Futuro, 2011)
Könyvismertető szerk.: David Leary és Balakrishna Pisupati: The Future of International Environmental Law, 2010, Tokió, United Nations University