Előszó - Fodor, László; Rab, Henriett (Pro Futuro, 2021)
A főszerkesztő előszavában ismerteti az adott lapszám tartalmát. A folyóiratot érintő, legújabb változások mellett itt kap helyet a hátsó borítón szereplő, latin mondás magyarázata.