A bíbor méltóság, a sárga árulás – Szimbólumok és rituálék a jogtörténetben - Talabos Dávidné Lukács, Nikolett (Pro Futuro, 2015)
Könyvismertetés Bódiné Beliznai Kinga: A bíbor méltóság, a sárga árulás. Szimbólumok és rituálék a jogtörténetben (Balassi Kiadó, Budapest, 2014.) című könyvéről.